Jullie toekomstige recreatiewoning zorgt voor vakantie vieren op hoog niveau het hele jaar rond. Wij maken graag een ontwerp op maat, passend bij jullie ideeën en wensen.

Wie kiest voor een vakantie of verblijf in een recreatiewoning, kiest voor privacy, luxe en comfort. Vanuit deze gedachte zijn onze recreatiewoningen ontworpen. Luxe en comfort gaan hand in hand met duurzaamheid en prijs/kwaliteit.

Klik hier om onze Chalet Quality te bekijken

Het bijzondere design geeft een ruimtelijk gevoel en biedt privacy aan de gebruiker. Duurzame materialen en een hoog afwerkingsniveau zorgen voor een luxe uitstraling. De modulaire opbouw maakt het bovendien mogelijk om diverse opstellingen te creëren. Zelfs raam en deurpartijen zijn onderling uit te wisselen. Hierdoor kan een speels en vriendelijk ogend park gecreëerd worden.

Materiaalkeuze en kleurgebruik zijn optioneel, evenals de uitbreiding van de standaardinrichting. De ingenieuze indeling zorgt voor optimale ruimtebenutting en maakt deze recreatiewoningen gemakkelijk in onderhoud en schoonmaak. De uitstekende isolatie maakt de recreatiewoning gunstig in exploitatie en bestand tegen Hollands weer.

Kortom, deze recreatiewoning zorgt voor vakantie vieren op hoog niveau het hele jaar rond. Of het nu gaat om particulier gebruik of bedrijfsmatige verhuur.

Ja, ik wil meer informatie

stuur een e-mail naar:
info@lecowa.nl

of bel: 0512 37 19 12

Met plezier en vakmanschap werken we aan de realisatie van jullie eigen project.