Het is geen woonark en het is geen gewone boot. Het is nieuw, innovatief en slim doordacht concept, waarbij het optimum is gezocht tussen woongemak en duurzaam wonen.

De uitzonderlijk ruime, comfortabele Varende Villa beschikt over uitstekende vaareigenschappen. En een vaarbewijs is niet nodig.

De Varende Villa is onder architectuur ontworpen en heeft een moderne, stijlvolle uitstraling, waarbij zoveel mogelijk gebruik is gemaakt van duurzame materialen. Voor de veiligheid zijn de aluminium drijvers gevuld met een speciaal milieuvriendelijk schuim, waardoor zinken onmogelijk is. De Varende Villa wordt voortgestuwd door twee elektromotoren. Deze zogenaamde POD motoren zorgen tevens voor de besturing in plaats van een roer. Daarnaast dienen ze als boegschroef.

Woonoppervlak

Het totale woonoppervlak is ca 75 m2 en bestaat uit een lounge, een keuken, een luxe betegelde badkamer, slaapvertrekken en terrassen. De indeling is naar wens in te vullen, waarbij ook een optie bestaat voor een garage/berging, zodat er plaats is voor de auto. Samen met de opdrachtgever wordt de uiteindelijke indeling en inrichting bepaald.
Door het toepassen van los te leveren geïsoleerde panelen, is de indeling van de raampartijen naar eigen inzicht zelfs na de bouw te veranderen.

Van alle gemakken voorzien

Alle voorzieningen zijn aan boord. Met zonnepanelen en andere technische snufjes is de Varende Villa zelfvoorzienend. Door het uitstekende wooncomfort is de Varende Villa elk seizoen van het jaar te bewonen. Financieel is het ook aantrekkelijk. De Varende Villa is energiezuinig en er is bijvoorbeeld geen sprake van onroerende zaak belasting en vastrecht kosten.

Deze unieke en vernieuwende combinatie van wonen en recreëren, biedt veel mogelijkheden.

Ja, ik wil meer informatie

stuur een e-mail naar:
info@lecowa.nl

of bel: 0512 37 19 12

Met plezier en vakmanschap werken we aan de realisatie van jullie eigen project.